Ambassadeurs

Het werk van WensAmbulance Brabant wordt gewaardeerd. Niet alleen door de wensvragers en hun familie, maar ook door anderen. Dankbaar zijn wij voor de steun van onze ambassadeurs Wim Daniëls en Henri Swinkels die zich belangeloos inzetten voor onze stichting. En zo bijdragen aan een waardevolle ervaring voor mensen die niet lang meer te leven hebben.

Wim Daniëls, ambassadeur voor Wensambulance Brabant:
"Ik ben in mijn hoedanigheid van schrijver van boeken al weleens betrokken geweest bij het vervullen van een laatste wens. Een jongen van 11, die een dodelijke ziekte had, wilde zelf heel graag een boek schrijven. Daarbij heb ik hem een klein beetje geholpen. Hij is toen ook nog met een auto naar de drukkerij gereden waar zijn boek daadwerkelijk werd gedrukt. Dat hoefde in zijn geval nog geen ambulance te zijn, maar ik zag toen wel wat het kan betekenen om iemands laatste wens in vervulling te laten gaan. Heel veel. Ik ben dan ook met volle overtuiging ambassadeur geworden van WensAmbulance Brabant."Henri Swinkels, Gedeputeerde Leefbaarheid & Cultuur van de Provincie Noord-Brabant:
"Iedereen heeft zaken op een verlanglijst staan, dingen die je heel graag nog wilt hebben, maar vaker nog: wilt doen. Want het zijn meestal geen materiële zaken, en de vrijwilligers van de WensAmbulance Brabant weten dat als geen ander. Want waar mensen echt gelukkig van worden, dat is van samen dingen doen, van verbondenheid, van samen naar iets toeleven en mooie herinneringen maken. Julie zorgen daarvoor bij mensen die nog maar één wens hebben, en daarmee is wat jullie doen ontzettend mooi en belangrijk. Jullie werk is onbetaalbaar, en ik ben er heel trots op dat ik ambassadeur mag zijn van zo’n bijzondere stichting."