​​​​Nieuwsoverzicht​

Amacom-18-jaar-afbeelding-persbericht-1.jpg100 kilometer hardlopen voor het goede doel!
Op zondag 21 mei wordt de 18e verjaardag van Amacom gevierd door deel te nemen aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Op deze dag trekken een aantal sportieve medewerkers hun hardloopschoenen aan, en lopen zij in totaal 100 km voor WensAmbulance Brabant. WensAmbulance brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Voor deze sportieve prestatie doneert Amacom €2.000,-. Deze donatie staat centraal voor de start van het jubileumjaar vol leuke verrassingen en activiteiten. Amacom laat snel weer van zich horen!
Spinning-marathon-3x2.jpgSpinningweekend café ‘t Geveltje levert mooie donatie op

Een vriendengroep organiseerde op 29 en 30 april 2017 in café ’t Geveltje in Boxtel een spinningmarathon voor het goede doel WensAmbulance Brabant. De Boxtelse middenstand stelde uiterst gulle prijzen beschikbaar voor het spektakel.

Ondertussen terwijl er volop gefietst werd in het café…
Op zondag 30 april werd in Boxtel ook een Oranje Braderie georganiseerd die dankzij het mooie weer veel mensen op de been bracht. Tijdens deze braderie waren wij aanwezig om bezoekers te informeren over onze stichting. Om 16.00 uur zat de spinning marathon er op en werden de "atleten" uitbundig toegejuicht. Zij hadden dit weekend het formidabele bedrag van € 6.244,66 opgehaald.
WensAmbulance Brabant kan met dit bedrag weer heel wensritten uitvoeren voor onze zieke Brabantse medemens. Dus lieve mensen: HARTSTIKKE DANK JULLIE WEL VOOR DEZE GEWELDIGE DAGEN EN DE FANTASTISCHE DONATIE.

Barry
Vrijwilliger WensAmbulance Brabant

Bakkerij Bread Best.jpg

Wensbroodjes voor WensAmbulance Brabant 

Breadpoint Best verkocht wensbroodjes voor WensAmbulance Brabant. Dit werd een groot succes geweest! De bakker kreeg veel complimenten over onze stichting. Ook de geplaatste wensambulance heeft vele klanten nieuwsgierig gemaakt.
Sommige vroegen hoe werkt dat dan, waar kun je dan heen, of mag je zelf kiezen, etc….etc. De geïnteresseerde klanten kregen zo goed mogelijk uitleg. De verkoop van de wensbroodjes heeft maar liefst €1000,- opgebracht voor WensAmbulance Brabant.
"Hopelijk kunnen jullie het bedrag goed besteden voor nieuwe patiënten om voor hen ook een mooie laatste dag te bezorgen. Wij persoonlijk krijgen nog steeds terug op een geweldige ervaring",aldus de bakker.
BreadpointBest, hartelijk dank voor deze mooie actie!

Vogeltaarten-actie-2a.jpg

Opbrengst verkoop vogeltaarten voor WensAmbulance Brabant
Gerdie Hendriks uit Biezenmortel maakt al drie jaar in het najaar vogeltaarten die ze via winkels en op kerstmarkten in haar omgeving verkoopt. De netto opbrengst gaat ieder jaar naar een ander goed doel wat op iedere taart vermeld wordt. Het afgelopen jaar heeft ze gekozen voor Wensambulance Brabant die de actie ondersteunde met folders en affiches. Vorige week heeft ze de actie afgesloten en de netto opbrengst van € 2516,- overhandigd aan Wensambulance Brabant.

De  vogeltaarten van Gerdie worden gemaakt van frituurvet vermengd met vogelzaden.
Als vorm gebruikt ze Mona bekers; muffins maar ook theekopjes schotels en oude ontbijtbordjes.
De taarten worden gedecoreerd met sierappeltjes; dennenappels boomschors en andere materialen uit de bossen. 


 

Boek voorkant.jpg

​Wensvrager legt zijn ervaringen met WensAmbulance Brabant vast in zijn boek

Een wensvrager heeft een boekje met de titel "Mijn onvolmaakte zelf" geschreven waarin hij zijn ervaring met WensAmbulance Brabant in hoofdstuk 91 beschrijft. 


Bakkerij Bread Best.jpg

​Bakkerij Bre@d bakt voor WensAmbulance Brabant
zondag 30 oktober 2016

 
​Teun en Linda van Dommelen van Bakkerij Bre@d uit Best zijn het afgelopen jaar geconfronteerd met het goede werk van WensAmbulance Brabant. Dat bracht hen op het idee om een speciaal brood, het Wensbrood, te gaan bakken en verkopen. De volledige opbrengst van dit brood gaat naar stichting WensAmbulance Brabant. 
​Lege cartridges als donatie voor WensAmbulance Brabant via 123inkt.nl
maandag 5 september 2016

 
​Heeft u lege cartridges en wilt u WensAmbulance Brabant steunen? Ga dan naar www.123inkt.nl/wensambulancebrabant​.​     

 
U kunt de cartridges opsturen via 123inkt.nl ​maar u kunt ze ook inleveren bij één van onze contactpersonen in de regio Noord-Brabant. Stuur dan een mail naar info@@wensambulancebrabant.nl. 

 
Bedankt voor uw steun!​​

Alpe-d'Huzes-2a.jpg 
Artikel wensrit Alpe d'Huzes in weekblad De Langstraat
dinsdag 28 juni 2016

 
In weekblad De Langstraat, het huis-aan-huis blad voor Geertruidenberg, Raamsdonkveer, Raamsdonk, Dussen en Hank, staat een artikel over de wensrit naar Alpe d'Huez. Het artikel tref je aan op pagina 5. ​

Schepens Tweewielers Oisterwijk-1.jpg
​​Schepens Tweewielers doneert € 2,00 van iedere reparatie aan WensAmbulance Brabant
vrijdag 17 juni 2016

 
​Dion Schepens, zelf ambulancechauffeur en vrijwilliger bij WensAmbulance Brabant, wil zich inzetten om meer bekendheid te geven aan WensAmbulance Brabant. Hij is daarom een actie gestart. Schepens Tweewielers uit Oisterwijk doneert van 15 juni t/m 30 september 2016 van elke reparatie € 2,00 aan WensAmbulance Brabant. Lees hier het artikel in het Oisterwijker Nieuws over deze actie.